zaterdag 18 oktober 2014

Van de Loft naar de Deli met 4x nieuwe inspiratie!


Een nieuw huis, een nieuw plekje en een nieuwe keuken! Wij zijn verhuisd vanuit onze Loft, naar de Deli! Vanaf nu kook ik dus van uit Jo-anne's Deli! Ik start met mooie kookboeken voor in de nieuwe (of oude) boekenkast. 

Wishlist:

Power Food - Rens Kroes (€19,99)
Een absolute must-have! Dit boek is geschreven door Rens Kroes, ja- het zusje van. In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Het receptenregister is vol variatie; van lekkere ontbijtjes, tussendoortjes & lunches tot diners en heerlijke power smoothies. Daarnaast geeft ze uitleg over verschillende ingrediënten en legt ze uit hoe die je kunnen helpen bij het bereiken van een optimale gezondheid. Alleen al voor de mooie vormgeving wil je dit boek niet laten liggen!

Plantpower - Lisette Kreischer (€24,95)
Al jaren promoot Lisette Kreischer met hart en ziel de plantaardige keuken als natuurlijke bron van volwaardige voeding. Een gezond eetpatroon en daarnaast een eenvoudige manier om je natuurlijke gewicht te vinden. Bij het schrijven van dit boek heeft Lisette samengewerkt met voedingsdeskundige Bo Schumacher die elk gerecht heeft getest op voedingswaarde. Wetenschappelijk goed onderbouwd dus en daarnaast nog eens mooi vormgegeven! De recepten zijn ingedeeld op de verschillende seizoenen, met per seizoen een overzicht van de producten die je niet mag missen. Een veelzijdig boek met tussendoor leuke (yoga) tips en nuttige informatie!

70 Groene Smoothies - Marjolein van der Velde (€23,95)
Sinds kort heb ik de groene smoothies ontdekt! Heerlijk als ontbijt of tussendoor. Door de mix met fruit, proef je de groenten nauwelijks. Genieten én je portie 'goodness' binnen krijgen! Dit boek is perfect voor een ieder geïnteresseerd in deze groene power smoothies. De inleiding geeft je handige informatie en verderop in het boek vind je vooral veel lekkere recepten en inspiratie. Van 'groentjes' en beginners tot gevorderden, voor ieder wat wils!

Heel Holland Bakt - Linda Collister (€29,99)
Deze staat nog op mijn verlanglijstje! Na de meer 'verantwoorde' boeken, nu tijd voor het dessert. Het Heel Holland Bakt-boek: hét boek van de tv-serie, met recepten en bakgeheimen voor elke thuisbakker. In dit boek vind je zowel eenvoudige recepten als grotere uitdagingen. Van cake, brood en koekjes, tot hartig, patisserie en natuurlijk de heerlijkste taarten. Het ultieme kookboek voor iedereen die van bakken houdt! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten